Кога си анемичен уморен си физички и ментално. Мозокот не ти мисли, имаш вртоглавици, тахикардија и постојано ти се спие и ти студи.
Причината за тоа е недостиг на кислород во мозокот, срцето и мускулите поради слабото железо во крвта – состојба од која пати 1 четвртина од светското население.
Сè што сака природата е да го искористиме она што ни го дава
Потпирајќи се на бројните корисни својства што ни ги дава прополисот, развивме Propomint спреј антисептик раствор за уста, кој ја претставува првата линија на одбрана од инфекции и воспаленија на усната шуплина, фаринксот и непцата.
 пријатен мирис
...
Види повеќе