Прашање 1

КАКО ДА ОБЈАВАМ ОГЛАС?

За објавување оглас на ПРОгласник потребно да извршите регистрација на Ваш кориснички профил преку следниот линк:

http://www.proglasnik.mk/index.php/registration-form

Постои можност да се регистрирате користејќи ги Вашиот Facebook кориснички профил со едноставно кликање на копчето Use Facebook account.

(Исто така за регистрација и најава можете да го користите и Вашиот Google или Microsoft кориснички профил.)

Прашање 2

КАКО ДА СЕ НАЈАВАМ?

За да се најавите потребно е да го внесете Вашето Корисничко име и лозинка кои ќе ги добиете на Вашиот e-mail по успешната регистрација на следниот линк:

http://www.proglasnik.mk/index.php/login-form

Регистрацијата е бесплатна.

Постои можност за најава преку кориснички профил од социјалните мрежи Facebook, Google, Linkedin, Twitter, Microsoft Live, Yahoo. Ова претставува сигурна можност за најава при што ќе се икористат Вашите податоци од овие светски мрежи кои нудат сигурност на Вашите внесени податоци.

 

КАКО ДА КРЕИРАМ ОГЛАС?

За креирање на Ваш оглас потребно е да кликнете на копчето ИСТАКНИ ОГЛАС ИЛИ ДОДАДИ НОВ ОГЛАС. Потребно е да ги пополните задолжителните полиња, прикачите слики и кликнете ОБЈАВИ.  (Упатството за објавување на оглас можете да го отворите на следниот линк http://proglasnik.mk/images/Nachini-na-objavuvanje-na-oglas.pdf