Купете 2 пакувања „Екстра бело“ брашно од 1кг и добијте ПОДАРОК 
Само за време на оваа промоција, со купување на овие производи добивате дури 3 подароци: квасец во прав, прашок за пециво и Книга со рецепти „СамСвојШеф“.
Не пропуштајте, побарајте го Жито Лукс брашното во најблискиот маркет.
 
Сите реакции:
177