Сè што сака природата е да го искористиме она што ни го дава
Потпирајќи се на бројните корисни својства што ни ги дава прополисот, развивме Propomint спреј антисептик раствор за уста, кој ја претставува првата линија на одбрана од инфекции и воспаленија на усната шуплина, фаринксот и непцата.
 пријатен мирис
...
Види повеќе