Само една капсула ОМЕГА 3 дневно спасува повеќе од 1.5 милиони животи годишно!
Скоро два милиони луѓе ширум светот годишно умираат од срцеви заболувања како резултат на недоволно омега 3 масни киселини во организмот!
Недостатокот на Омега 3 масните киселини EPA и DHA, може да резултира со покачени триглицериди, создавање на плак и покачување на крвниот притисок, аритмија, срцев или мозочен удар. ...
Види повеќе