НА СОБИРОТ ДОЈДЕ ВО ДРЕС НА ИТАЛИЈАНСКАТА ЛЕГЕНДА, ПА СЕГА ИМА ДВЕ ЖЕЛБИ ПРЕД УТРЕШНАТА ПРЕСМЕТКА СО „АЅУРИТЕ“