Чека реванш за 2021 година 
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе играат тенис и текст кој вели „2023 FINAL LACOSTE BOVET Co NOVAK DANIIL DJOKOVIC VS MEDVEDEV #USOPEN“