НАСЛЕДНИКОТ НА СТЕФАН РИСТОВСКИ ПОСОЧИ ДЕКА БЕЗ ДИСЦИПЛИНА И ТИМСКО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НЕ МОЖЕ НИ ПОСЛАБИ СЕЛЕКЦИИ ДА СЕ ПОБЕДАТ