СРБИНОТ БЕЗ ДА ПОТРОШИ МНОГУ ЕНЕРГИЈА ДОЈДЕ ДО БИТКАТА ЗА ЧЕТВРТИОТ ТРОФЕЈ НА ЈУ-ЕС ОПЕН