?Прокулин Плус е додаток во исхраната кој помага за одржување нормален вид и за заштита на клетките од оксидација.
✔DHA и витаминот А придонесуваат за одржување нормален вид.
✔Витаминот Б2 и цинкот придонесуваат за одржување нормален вид и за заштита на клетките од оксидација.
✔Витаминот Е, витаминот Ц, бакарот и селенот придонесуваат за заштита на клетките од оксидација.
✔Витаминот Ц придонесува за намалување на заморот и на исцрпеноста.
✔Цинкот придонесува за нормален метаболизам на витаминот А.
Прочитај повеќе на следниот линк: https://shorturl.at/aeN01
Здравје без рецепт
Медицина и здравје
 
Сите реакции:
23