Капсулите содржат комплекс од состојки неопходни за зачувување на видот и за заштита на очите од штетното дејство на т.н. слободни радикали.
За дополнителни информации за производот и начинот на употреба, прочитајте повеќе на линкотhttps://bit.ly/3mjAXM8
Здравје без рецепт
Медицина и здравје
 
Сите реакции:
51