РУСИНОТ ПОВЕДЕ, ПА СЕ НАДЈЕ НА РАБ НА ЕЛИМИНАЦИЈА, НО НАПРАВИ ПРЕСВРТ И ПОТОА ВО РЕШАВАЧКИОТ СЕТ ГО ЗДРОБИ АМЕРИКАНЕЦОТ