МАКЕДОНСКИОТ ШАМПИОН ДОЈДЕ СО ЖЕЛБА ДА НЕ ЗАГУБИ И ТОА ГО ОСТВАРИ, ИАКО ИМАШЕ СВОИ ШАНСИ И ЗА ПОВЕЌЕ ОД 0-0