АМЕРИКАНЕЦОТ ГО ИСТЕРА СВОЕТО ДА ДОЈДЕ ВО МИЛАНО И Е ВТОР ЧЕЛЗИЕВЕЦ КОЈ ПОТПИШУВА ЛЕТОВО СО „РОСОНЕРИТЕ“