ЦРВЕНО-ЦРНАТА“ ВРСКА ОСТАНУВА СИЛНА И ПО ЗАМИНУВАЊАТА ОД ВАРДАР
Кристијан Дисингер стана македонски зет и баџанак на Игор Карачиќ, а Тимур Дибиров му беше кум
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yA/r/VSTjBgCDEl1.png"); background-position: 0px -256px; background-size: 26px 884px; width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;">