ЗИМОСКА СЕКОЈДНЕВНО БОМБАРДИРАА И ОДБРОЈУВАА КОГА ЛЕВИОТ БЕК ЌЕ БИДЕ ОТКАЧЕН, АМА ИЗЛЕЗЕ НАВОДНО ДЕКА ИМ Е ДОБАР