Се подготвува новата листа која ќе биде наскоро објавена
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y4/r/WCo1uFtcYoq.png"); background-position: 0px -121px; background-size: auto; width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;">