СÈ ОСВЕН ЛЕСНА ПОБЕДА ЗА СВЕТСКИОТ ПРВАК ЌЕ БИДЕ ИЗНЕНАДУВАЊЕ, „ГОРДИОТ АЛБИОН“ ГО ЧЕКА ТЕЖОК МЕЧ, АМА СЕ ЧЕКА И БЛЕСОК НА КЕЈН