LAST MINUTE ? Престојувајте во Villa Atina - Paralia

Престојувајте во Villa Atina - Paralia
Цена ЗА ПОСЛЕДНАТА СОБА - 235€ за 7 ноќевања 
Престој во период 20.07 - 27.07.2019

...Види повеќе

Престојувајте во Polychrono Beach Hotel - Polychrono

Престојувајте во Polychrono Beach Hotel - Polychrono
Цена по лице со пресметан попуст - од 229€ за 7 ноќевања со вклучен појадок
Престој во период 21.07 - 28.07.2019

...Види повеќе

?LAST MINUTE? Престојувајте во Maya Bay Hotel - Kalithea

Престојувајте во Maya Bay Hotel - Kalithea
Цена по лице со пресметан попуст - од 279€ за 7 ноќевања со вклучен појадок
Престој во период 21.07 - 28.07.2019

...Види повеќе

LAST MINUTE OFFER - 40% Попуст‼️ Престојувајте во Hotel Alkyon - Parga

Престојувајте во Hotel Alkyon - Parga
Цена по лице со пресметан попуст - од 198€ за 7 ноќевања со вклучен појадок
Престој во период 17.07 - 24.07.2019

...Види повеќе

?LAST MINUTE ? Сопствен Закуп - Цени по соба на ноќ

Сопствен Закуп - Цени по соба на ноќ

- Vila Janis Leptokariа - 30 за престој до 20.07
- Villa Zorbas - 40€ до 21.07
- Polychrono Beach Hotel - 70€ за 2 лица со појадок до 21.07
- Potidea Golden Beach Hotel - 75€ за 2 лица на ALL INCLUSIVE до 21.07
- Coral Blue Beach Hotel - Gerakini - 79€ за 2 лица со појадок и вечера до 21.07

?BEST PRICE GUARANTEE!

Понудата погледнете ја на: https://bit.ly/2EpN6GB
Контакт: 02 3 22 99 22 | 079 300 300 | 079 300 333

Есен во Јужна Америка со АтлантиС
АРГЕНТИНА, ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ И БРАЗИЛ

Термин на патување: 06.10-20.10.2019
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5d/1/16/26a1.png");">⚡️Grand TTL price: 2799€ по лице

...Види повеќе