ВАШИОТ ВЕРЕН СОПАТНИК НА СЕКОЕ ПАТУВАЊЕ

Пред 500 години Ацтеките користеле Спирулина на нивните долги тури низ планините. Денес спирулината е идеален избор кога возите во густ сообраќај. Алгите ве освежуваат и предупредуваат зад воланот, а со тоа се зголемува вашата концентрација и одговорност како возач.

...Види повеќе
Spirulina San Sebastian
Одржување на здравјето за време на бременоста е од витално значење како за мајката така и за фетусот.
 
About this website