ИНТЕРВЈУ НА ШПАНЕЦОТ: ЗА ЧУДОТО НА ВАРДАР, КОГА ПОЧНАЛ ДА ВЕРУВА ВО СЕНЗАЦИЈА, КАКВО Е ЧУВСТВОТО ПРИ ЗАМИНУВАЊЕТО ОД СКОПЈЕ