Викендов наздравете со чаша квалитетно италијанско вино  Добијте #3xПовеќе со #МојTinex!
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Дополнителни поени добивате со секоја сметка над 300ден. Акцијата трае до 23.06.2019 година. Погледнете ја понудата тука ➡️ http://bit.ly/ИталијанскоВино