Top Shop Македонија ‼️Денес, фантастична понуда

Walkmaxx Pure Сандали, машки и женски со 50% ПОПУСТ, за само 1.495 ден. Нарачајте веднаш на 02/3094-510 или кликнете тука:http://links.topshop.com.mk/c/19864530