Фестивал на Huawei мобилни телефони во Сетек е во тек. 
https://issuu.com/setec.se.od.tehnika/docs/huawei-festival…
До 22-јули на избрaни модели Huawei добивате подароци и големи попусти.
Сите прават попусти ние правиме Фестивал на попусти.
Ве очекуваме....

Види повеќе