?Летна акција во Sport Vision Macedonia?
Во сите мултибренд продавници од 26. (среда) до 30. (недела) јуни добивате 20% попуст на ЦЕЛ АСОРТИМАН и на ВЕЌЕ НАМАЛЕНИТЕ ЦЕНИ