Собирајте поени со вашата Поен+ картичка кои ќе ви обезбедат ексклузивни понуди, неверојатни промоции, подароци и бројни привилегии со #МојTinex Клубот. Тековните промоции од каталогот#3xПовеќе завршуваат на 23.06.2019 година.
Линк до целиот каталогот: ➡️ http://bit.ly/НајдобратаПонуда10-23Јуни