Vip

Ова лето уживај со нов смартфон! Нарачај го онлајн одличниот Alcatel 1S и добиј го за 0 денари со Vip Neo M и со активирање на пакетот Vip Go Social со кој неограничено можете да ги користите омилените социјални мрежи Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Snapchat и WhatsApp без да го трошите интернет пакетот од 10GB ?

Дознајте повеќе: https://bit.ly/2L43lNJ