Нарачајте го Апаратот за депилација и Сетот за маникир заедно со Клуб 5* Премиум членство, и ќе го добиете за само 690 ден. (цена на пакетот 2.080 ден.) Нарачајте веднаш на 02/3094-510 или кликнете тука: http://links.wellneo.com.mk/c/19831187