ИНТЕРНЕТ ПОПУСТИ до50%❗️ на најпродаваните Дормео перници оваа сезона.
само до недела (16.06)

Одберете од овие перници на акција и нарачајте веднаш на ?02/3094-510 или со клик тука: http://links.topshop.com.mk/c/19846526

Фотографија на Top Shop Македонија.