Се надувува за 10 секунди и тоа без пумпа❗️
 Изработени се од материјал кој не пропушта воздух ниту вода❗️
 Издржливост до 200 kg
=======================
НАРАЧАЈТЕ НА: ☎️ 071 672 729...

Види повеќе