Екслузивна цена на користени компјутери Dell Optiplex 990 SFF со i5 процесор, 8GB RAM, НОВ 120GB SSD HDD + 320GB што доаѓа со самата машина.....11490,00денари!!!
Компјутерите се во 100% исправна состојба (Класа А), тестирани комплетно пред секоја испорака и се со минимални знаци на користење.
https://www.proxnet.mk/…/ko…/1264-dell-optiplex-990-sff.html