Само во Сетек - Светскиот производител БРОЈ 1 на БЕЛА ТЕХНИКА WHIRPOOL Group со Indesit и Hotpoint на НЕВЕРОЈАТНА ЛЕTНА ПРОМОЦИЈА во Сетек со НАЈНОВИ МОДЕЛИ и НАЈНИСКИ ЦЕНИ + 5 ГОДИНИ ЦЕЛОСНА ГАРАНЦИЈА!!!
https://issuu.com/setec.se.od.tehn…/…/whirpool_akcija_setek…
Изберете ги најдобрите производи за вашиот дом.

Сетек - Се од техника...

Види повеќе