Сега за ПОЛОВИНА ЦЕНА добивате ЦЕЛ Dormeo Silver Plus 3 Зони Над-душек! Не пропуштајте! Нарачајте веднаш на 02/3094-510 или кликнете тука: http://links.topshop.com.mk/c/19840305