Патувајте и сурфајте безгрижно! Активирајте 1 GB интернет без никаков надомест, преку Telekom MK апликацијата, само со новата Magenta 1:http://bit.ly/2XwHLrY

 Ð¤Ð¾Ñ‚ографија на Telekom MK.