Постигна гол во своето деби на Театарот на соништата, а потоа излезе на вечера со пријателите и ги воодушеви навивачите на Јунајтед
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yJ/r/alOd-wLdD-n.png"); background-position: 0px -167px; background-size: auto; width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;">