ФЕДЕРЕР Е НАЈДОБРИОТ ИГРАЧ НА СИТЕ ВРЕМИЊА: Американецот тврди дека Роџер е пред Новак поради оваа БИЗАРНА ПРИЧИНА!
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yJ/r/alOd-wLdD-n.png"); background-position: 0px -167px; background-size: auto; width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;">