ГРАДОТ ЕДРЕНЕ со 1 ноќевање!

????ГРАДОТ ЕДРЕНЕ со 1 ноќевање!????
✅Термини ОКТОМВРИ и НОЕМВРИ
??21.10-23.10.2022 (по повод 23ти Октомври)
??04.11-06.11.2022
??18.11-20.11.2022
?Цена: 65€ / ...
Види повеќе

ВЕНЕЦИЈА во Октомври

??ВЕНЕЦИЈА во Октомври?
?07.10. - 11.10.2022
?139 Eur. по лице
?автобуски превоз ?2 ноќевања во хотел?‍♀️ придружник од агенцијата
?За резе...
Види повеќе

Vardar Express Кушадаси-Турција

Кушадаси-Турција ??
?Хотел Ayma****
? 04.09-14.09.2022 Цена по лице (312евра) ‼️
? 09.09-19.09.2022 Цена по лице: (312евра)‼️
? 14.09-24.09.2022 Цена по лице: (312евра)‼️
Во це...
Види повеќе

atlantis.mk МАЛДИВИ

??? МАЛДИВИ ??⛵️
?OBLU Xperience Ailafushi ?
?од 1.666 €, по лице
?Понудата вклучува:
❂ Авионски билети со полетување од Скопје
❂ 7 ноќе...
Види повеќе

11-ти Октомври САРАЕВО со Мостар + БОСАНСКИ ПИРАМИДИ (ново)

☀️??11-ти Октомври САРАЕВО со Мостар + БОСАНСКИ ПИРАМИДИ (ново) ? ?
☀️Луѓето кои патуваат во Сараево немаат преголеми очекувања за градот, па можеби тоа е главната причина што овој град секогаш изненадува.Сараево наједноставно ќе го опишеме како МИНИ ИСТАНБУЛ- град со душа!
?Термин: 07.10-10.10.2022
?Цена: 99 еур / 6140 ден.
➡️Целосна програма: https://bit.ly/3erphDi
☑️ВО ...
Види повеќе
??ВЕНЕЦИЈА во Октомври?
?07.10. - 11.10.2022
?139 Eur. по лице
?автобуски превоз ?2 ноќевања во хотел?‍♀️ придружник од агенцијата
?За резе...
Види повеќе