Мега акција во Megasport!
Дополнителен попуст од -30% на новата колекција и на производите со веќе намалени цени, во нашите продажни салони и online со внесување на промо-кодот: MEGA30 при креирање на нарачка.
 
Сите реакции:
59
 
Во животот чекорете со крената глава, спуштете ја само кога им се воодушевувате на вашите чевли!
Попустите се во тек!
Директен линк до моделот:...
Види повеќе