ГОЛЕМ ПОПУСТ НА СОНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ ОД 200 ЛИТРИ!!!
На барање на муштериите продолжува големиот попуст на сончевите колектори од 200 литри 18.990 денари и 150 литри 16.490 денари доставено до домашна адреса!!!
Комплет ИНОКС бојлерот и држачите!!
Искористете ја можноста за бесплатна топла вода со најдобриот и најефикасниот сончев колектор со докажан квалитет и 15 годишно искуство на пазарот со заштеда на плакање на високи сметки за струја месечно и до 3000 денари со новите пока...
Види повеќе
Можно е да е слика од текст кој вели „HAJO coлap 078 446 750 200 лиTpи WAIO donap07145710 donap ueHa co nonycT 18.990 AeHapи cTapa ueHa 23000“