ФРЛИ НОВИОТ ГАЗДА ПОВЕЌЕ ОД 600 МИЛИОНИ ОД ЛЕТОВО НАВАМУ, НО РЕЗУЛТАТИТЕ ОСТАНУВААТ ПОДПРОСЕЧНИ