???? Историски успех за белоруската тенисерка!
Сабаленка губеше во сетови, но се врати и го освои Австралија Опен!
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yh/r/7OAa1Rx98WL.png"); background-position: 0px -126px; background-size: 26px 894px; width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;">