ПОРТУГАЛСКИОТ ГОЛМАН МИГЕЛ ФЕРЕИРА БЛЕСКАШЕ СО 15 ИНТЕРВЕНЦИИ НА ДЕРБИТО КОЕ ГО СУДЕА МАКЕДОНСКИТЕ АРБИТРИ НАЧЕВСКИ-НИКОЛОВ