ЗАКОНИТЕ СЕ ЈАСНИ, НО ДАЛИ ЌЕ НАЈДАТ „ДУПКА“ ЗА ДА МОЖЕ ПОРТУГАЛЕЦОТ НАВЕЧЕР ДА ЛЕГНЕ ЗАЕДНО СО СВОЈАТА ПАРТНЕРКА