СТАРТНИ СОСТАВИ: Саутгејт ги измеша картите со Фоден, Рашфорд, Вокер...
???????⚽??????? Неколку измени кај Англија и Велс пред островската пресметка на СП 2022
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/y6/r/LuI9mMlkMfm.png"); background-position: 0px -146px; background-size: auto; width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;">