СВЕТСКИОТ ВИЦЕПРВАК ГО НАПРАВИ ПРВИОТ ЧЕКОР КОН ОСМИНАФИНАЛЕ, СЕГА ИМ ТРЕБА НАЈМАЛКУ БОД СО БЕЛГИЈА ЗА ЗАВЕРКА НА ПЛАСМАНОТ