Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Мебел-Ви има потреба од:
 Административен работник во фабрика
 3 работници во фабрика
Потребни квалификации:
- Мин. завршено средно образование
Огласо...
Види повеќе
 
 
„Секој работен ден во Производство - цврсти форми е приказна за себе, па тешко би било да опишам еден работен ден, но ќе се обидам да го направам тоа во неколку реченици. Работата во нашиот сектор е динамична, а секој ден е исполнет со најразлични предизвици.
Активностите врзани со организацијата на производството и со воспоставувањето на системот за квалитет, преку следење и контрола на производите уште од најраната фаза на производството, се основа на нашето работење. ...
Види повеќе