Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ПРОгласник-АКТУЕЛНОСТИ, ПОПУСТИ, ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ, СПОРТ ...

Kiko Milano Loyalty Day!
Само денес -20% на сè од колекцијата пролет-лето во продавницата на Kiko Milano во East Gate mall за сите loyalty card корисници.
Сите пролетни фаворити кои ќе ја надополнат твојата make up колекција на едно место, ве очекуваме
Можно е да е слика од козметика и текст кој вели „KIKO MILANO K) 11 MAJ Loyalty Day -20% Ha CÉ KIKO *npomouиjaTa Baжи camo 3a KopиcHиuи Ha LOYALTY KapTи4Ka. KIKO WWW.FASHIONGROUP.COM.MK“