Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ПРОгласник-АКТУЕЛНОСТИ, ПОПУСТИ, ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ, СПОРТ ...

Туја Смарагд
Туја Смарагд расте во висина до 5 метра,идеална е за ограда и се сади на 50цм , како посебен декор садник на растојание од 80 cm .Спаѓа во групата на зимзелени повеќегодишни растeнија , отпорно на ниски и високи температури.
Во летниот период се наводнува 3 до 4 пати неделно .Формата на раст е пирамидална , но исто така може да се крои и обликува во повеќе форми .
Акциска цена: 10 садници 80 cm = 999 ден.
За нарчка пишетни ни во порака.
Расадник.мк