Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ПРОгласник-АКТУЕЛНОСТИ, ПОПУСТИ, ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ, СПОРТ ...

Македонската репрезентација напредуваше за пет места на најновата ФИФА ранг листа и сега се наоѓа на 62-то место.