Активирајте НЛБ мКлик, направете минимум 5 трансакции и добијте подарок!

НЛБ мКлик мобилното банкарство Ви овозможува да плаќате со само еден клик, да имате постојан увид на состојбата и прометот на Вашите сметки и директно да комуницирате со Банката од кое било место и во кое било време.
За направени минимум 5 трансакции во месец февруари добивате подарок - патничко осигурување!

...Види повеќе

Ете како се мери големината на еден човек, воедно и врвен спортист. Секоја чест!